www.divertis.ro
News: SMF - Just Installed!

*
Welcome, Guest. Please login or register. September 06, 2010, 09:08:05 PM

Login with username, password and session length

Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Felix si Otilea?  (Read 5729 times)
Vivi
Administrator
Newbie

« on: October 13, 2004, 10:52:02 PM »

Salut,

Ce parere aveti despre Felix si Otilea? Este noul serial un bun inlocuitor pentru Eu, tu si taticul?
Ceva comentarii, anyone?

ctavian Costache,
webmaster
Carmen
Guest
« Reply #1 on: November 24, 2004, 11:58:54 AM »

:?

Salut!
Este ptr. prima oara cand intru pe acest forum (nu si pe site-ul meu preferat)..
Am fost dezamagita sa constat cat de putin frecventeaza acest forum...de ce oare??
Oare fanii Divertis-ului  sa nu aiba acces pe net (din lipsa de mijloace materiale) sau prefera sa-i admire in "tacere".. Poate asa se explica succesul in 'rating" a penibililor de la Vacanta Mare...Nu vreau sa cred ca asa multii romani prefera kitch-ul revoltator al acestora si asculta manele..Nu pot si nu vreau sa cred asta despre romani...
Any way...referitor la sceneta, e bun inlocuitor dar...m-a dezamagit Buzdugan (jocul lui actoricesc ridica multe semne de intrebare....e departe mult de ceilalti...) si m-a surprins placut JoJo - f. buna in rolul de moldoveanca.
In rest e OK, ceilalti sunt actori desavarsiti...
Oricum emisiunea mi se pare mult prea scurta.....nu se poate mai mult.Huh
ampotrofagu
Newbie
*

« Reply #2 on: December 08, 2004, 12:52:58 AM »

E un serial bun! Comparabil ca nivel cu Eu, tu si taticu'. E adevarat ca, atunci s-a terminat Eu, tu si taticu', m-am cam suparat. Dar mi-a trecut dupa al treilea episod, cind s-au conturat personajele.
 Dar de unde v-a venit ideea cu numele Otilea (si nu Otilia)?
Cougar
Newbie
*

hm
« Reply #3 on: December 09, 2004, 04:25:43 PM »

marian vanghelie - marean vanghelie.. primaru` "care este".. poate fi un raspuns.

. pe această cale, vă anunţ că oricine are "cartierul tortilla" e invitat/ă cu drag să mi-o împrumute, cu promisiunea că nu-i îndoi paginile. mulţumesc.
silviu
Administrator
Newbie

« Reply #4 on: January 14, 2005, 11:43:35 PM »

Daca tot nu dorm, zic sa elucubrez si eu, ca e moca. Raspund la mai multi. Acum doi ani ne zicea lumea ca suntem "vinduti" ca lucram cu Jojo. Nici macar eu nu credeam ca e bine. Dar uite ca s-a aratat pricea si uite ce-a iesit. Din partea mea, jos cu palaria. Asa ca "mai aveti putintica rabdare" (sa se pur le coneseur) ca vine. Deja eu nu rezist la Riciu (e de bine).
Cit depre concurenta si audienta nu uitati: doar 2% conduc si 10 % gindesc. Restul e audienta.
silviup
Cougar
Newbie
*

hm.
« Reply #5 on: January 21, 2005, 11:49:50 AM »

eu v-am mai intrebat: jojo intra pe net?

. pe această cale, vă anunţ că oricine are "cartierul tortilla" e invitat/ă cu drag să mi-o împrumute, cu promisiunea că nu-i îndoi paginile. mulţumesc.
Anonymous
Guest
« Reply #6 on: January 30, 2005, 12:30:38 PM »

Quote from: "Vivi"
Salut,

Ce parere aveti despre Felix si Otilea? Este noul serial un bun inlocuitor pentru Eu, tu si taticul?
Ceva comentarii, anyone?
Cheesy   :lol:  :wink:  Tongue  Shocked
Pages: [1]
  Print  

Jump to: